НЕКА ТИ КАЖА МОЯТА ТАЙНА
Тази нощ ще оставя отключен
Храмът на моите мечти
Ела и влез но не чукай
Тихичко вътре поспри
В преддверието ще те чака
Гордостта ми – моят страж
Но ти към нея не поглеждай
Все едно че е мираж
Завий по коридора вляво
И в олтара погледни
Там е всичко в бяло
И може да те ослепи
Там изпращам вечер моите мечти
И във бяла рокля преоблечена
Идвам тихо там в съня
Да им се порадвам да ги оцветя
Можеш после да си тръгнеш
През вратата на моята душа
Или да останеш и да ме прегърнеш
За да мога сълзите да пресуша
© Ели Все права защищены