Листенца цветни от жарта
Сън прегърнал
Деня и нощта
Цветовете на една дъга
Дъжд от слънчеви лъчи
Сбъднати мечти
Блясък и искри
В едни очи
Музика неземна
И вълшебна
Тласък на вълни
Светещи звезди
Розови мъгли
Търсещи и тръпнещи ръце
Рисуващи сърце
Път постлан с цветя
Лодка в река
Една следа
Незаличима
Остани си в мене нелечима
Любов необяснима
© Любомир Деничин Все права защищены