най-трудно преживяват се
неизживени чувства;
несбъднати мечти;
несподелена обич.
най-трудно се забравят
ненаписани истории;
непогубени надежди –
все ще вярваш още.
убий ме по-добре
с думи, с поглед;
вземи ми любовта
и я разкъсай цяла.
стъпчи парчетата
и превърни ги в пепел –
да боли, ала да знам,
че съм живяла…
© Или Дадарова Все права защищены