Стихвам във ръцете ти –
мека като облак,
плаващ по небето ти
(твой последен кораб).
Влизам през очите ти
(Триумфална арка) -
стигам до сълзите ти,
дето не отрони.
Падам на гърдите ти
(нежна като сянка) -
пари по лицето ми
дръзкият ти шепот.
Устните ти огън са
(нестинарска жажда).
Боже, колко жадни сме!
... Искам още... още...
Весела ЙОСИФОВА
2013 г.
© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены