Искаш да ти давам -
давам ти и взимаш,
но си ненаситна
още ти да имаш.
Тръгваш да ги търсиш,
бързо ги намираш.
Само с поглед мръсен
и ги провокираш.
Лесни са мишени,
ти им се насищаш,
после пак при мене
идваш да си искаш.
© Никола Петков Все права защищены
А иначе не е зле.