Неочакван раздвой на съдбата...
Мрак, нерешителност, самота...
Еднаквост, фалшива красота.
И отново като орел кръжа
над нашата страст минала.
Припев:
Кога ще осъзнаеш ,
че нужен си ми ти?
Кога отново ще бъдеш
пак същият, престани!
Раздвой на съдбата,
край на любовта...
Какво стана преди?!
Защо бяхме упорити?!
И връщане няма, знаеш това!
Път към мен няма, забрави!
Загуби към мен всичките си права,
но това не те интересува, нали?
© Грийн Лейди Все права защищены