16 июл. 2007 г., 09:45

НЕОТВОРЕНА ВРАТА 

  Поэзия
516 0 6
Навън почуква  вятър леден,
а аз си мисля, че си ти.
Навън молба отправяш бледен,
а вятърът тъй нежно ми шепти!

Навън донася някой пролет,
а аз си мисля, че си ти.
Навън цветя оставя с трепет,
а моето сърце за теб скърби!

Навън дъжд взе да ромони,
а аз си мисля, че си ти.
Навънка моята любов звъни,
а моите очи са пълни със сълзи!

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??