21 июл. 2012 г., 11:54

Неозаглавено 

  Поэзия » Философская
574 0 0

Животът е циничен,

животът е игра...

Понякога лиричен,

понякога - шега...

Живеем го буквално,

без капка идеал...

И сипем жлъч нахално,

ако по-малко ни е дал...

Не виждаме, че кал сме -

прашинки и вода...

И мислим, че на бал сме -

човешка суета...

 

© Даниела Ганчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??