12 мая 2009 г., 14:38

Непознатата 

  Поэзия
675 0 4

         НЕПОЗНАТАТА

 

Минават бързащите хора.

Мъжете с поглед я събличат.

Жени заглеждат я и спорят.

Отде се взе? Кого обича?

 

Нощес целувала звездите -

на млечен път е спала.

Жени, напразно я корите.

 

 … Любов от никой не е крала.

© Мимо Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??