Непредсказуема е любовта ти
с тежеста на миналите дни,
с безбройните любовни връзки,
изпълнени със страст, и нежност, но с лъжи.
Но как успя ти да превземеш
и мойто девствено сърце!
С години пазено, таено
от хищни помисли на другите мъже.
Защо накара чувствата ми сънни
със жажда, с трепет да се съживят?
Да чувствам радостта от нежния ти поглед,
да викам силно: „Аз съм влюбена до смърт“.
И мислех, вечна ще е любовта ни,
че ти си моя земен Бог.
Уви! Сгреших! И чувствам се ограбена,
от твоята непредсказуема любов.
© Дочка Г Все права защищены