Пак ще си легна,
заслушана във вятъра.
Безмълвна и стенеща
душата отвътре боли.
Подмята файлове бързо,
подрежда концепти...
Опитва моят свят да нареди.
... А аз го разхвърлям,
отново и пак!
Не мога! Не искам, да видя
таз нелепа реалност!
Не искам да знам,
че тук аз нищо не ще променя,
защото съдбата създала е друга "случайност"!
Наново мисли подреждам...
Отначало разхвърлям в захлас...!
Аз от хаосът,
искам ред да направя!
Не искам да чувам,
че съдбата ми "такава била".
Аз съм тук да поправя я, зная!
© Нели Р Все права защищены