Неприлично
Невинността на челото се четяло.
Кротка съм, но не съвсем.
Дивото живее и напира в мойто тяло
смесица от огън и страсти в тандем.
Танцуващи по цялото ми тяло,
запламтяли от любов
и от огън по-силен пламнало
по виденя, залитат пияни и диви до залеза нов.
И тази сутрин ми се вижда различна –
доста луда, доста закачлива,
която ме кара да бъда неприлична,
но ме кара пък да се чувствам жива!!!