Още те обичам и не зная аз какво да сторя,
дълбока рана се отваря в сърцето ми.
Чувствата във мен продължават да бушуват и силно ме изгарят
и болката не може спомена за теб и чувствата да заличи.
Болката, която аз изпитвам, друг не може да почувства.
Болка силна и неизлечима, вечна болка за сърцето.
С име твое носеща и неизлечима, чуя ли името ти
сърцето ми от болка то се свива.
Чувствата не може то да заличи,
надеждата за теб живо го държи.
© Георги Христов Все права защищены