"ОБИЧАМ ТЕ!" - ми казваш ти.
"ОБИЧАМ ТЕ!" - изричам аз.
Сърцето ми забързано тупти,
трепери твоят мъжки глас.
Притискам се в прегръдките ти топли,
изпълнен с нежност си към мене ти.
Преминахме през много сълзи и тревоги,
но днес не може никой нас да раздели!
© Дафи Сидова Все права защищены