(На любимия)
Заспивам със болка в сърцето
и мисля отново за теб
пред мен оживява лицето
познато и мило наглед!
Събуждат ме скрити копнежи,
забравени думи тежат,
стаените спомени свежи,
стихийно плътта ми горят!
Усмивки изящни долитат
напразно мечтая, блестя,
горчивите сълзи се вплитат
свирепо дълбаят в гръдтта!
Долавям дълбоко във мене
стаена частица от грях,
душата ми вечно ще стене,
така не те и разбрах...
© Galina caneva Все права защищены