Непоискани
мисли се гонят.
Недокоснати
чувства ръмят.
Недописани
капят спомени.
Неразвързани
мигове спят.
Недолюбени
пеят желания.
Непогалени
тръпнат мечти.
Неразрошена
радост изгаря
окосени
и сухи тъги...
© Веселка Стойнева Все права защищены