Обеща ми вечно да си с мене,
обеща да ме обичаш.
Обеща да остарееш с мене,
но това не значи нищо.
Обеща ми също любовта си,
обеща ми слънцето да съм за теб,
смисълът да бъда на деня ти
и в парада на живота: най-отпред.
Мъничка светулка да съм във нощта ти,
дори да бъда много надалече.
Единствената светлинка в света ти,
единствена, дори в покоя вечен.
Само аз царицата да бъда
в съня ти непробуден всяка вечер.
Нежната, красивата страна да бъда
на живота - може би обречен.
Обеща ми, щом нуждая се от нещо,
винаги да бъдеш ти насреща.
На земята, под пръстта и на небето,
да не эабравяш моята любов гореща.
Да удържиш на обещанията си очаквах,
уж бяха тъй реални, предани и смислени,
а в миналото само те останаха...
Твойте обещания не бяха истински!
© Тони Все права защищены
Вярвай на хората, които обичаш, но винаги си имай едно на ум!
Поздрав за истинския стих, много ми хареса!!!