"Е, крайно време е, брат, - ми Времето казва -
въпросът ти вече не е риторичен:
дали с целия себе си да се покажеш,
или поне - в улика за автентичност".
Простодушно и прямо - мъжка почерпка -
непоръчани думи на масата никнат,
но спънати в първата контра, заеквам
почти междуметийно - медия никаква.
През процепите ѝ невардени пролазил,
с лиценз от Бога, с невинностност спонтанна,
от сетно нечие усилие за празник
клонирам празничност в живата останка.
Всеоткритост е E-mail-a ми в Интернета.
С Бог, Любов, Красота, Утра, Приятелства -
Начала̀ без начало и край - позовете
и по-бърз от Хермес ще долитна при вас.
А дотогава живейте си в абсурдите;
от съучастие само ме избавете.
Вие нека сте здравите, а Аз лудият:
замонашвам се за Морето.
© Вълчо Шукерски Все права защищены