НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ЛЮБОВ
Заедно сме от толкова кратко време,
а сякаш си бил до мен цял живот.
Превърна се в единствено желание за мене
и вече вярвам сляпо в твоята любов.
От всичко свято в живота се отричам,
за да останеш святото за мене ти.
Само теб толкова лудо те обичам,
защото ти коренно ме промени.
Да обичам ме науачи,
да ти давам всичко от своята душа.
Каквото искаше получи
и сега само на теб принадлежа.
По свой образ и подобие ме създаде,
всеки навик в мене изгради.
Когато ръцете си към мен подаде,
в тях сърцето ми намери ти!
Не мога вече да се позная,
превърна ме в нов човек...
Моля те обичай ме до края,
защото аз обичам само теб!
И всяка секунда без теб е горчива,
и всеки миг без теб ме боли,
но една целувка спомена за самотата изтрива
и се моля цял живот до мен да си ти!
© Диди Попова Все права защищены