Нещо тича покрай мен,
май животът е!
Гледам го втрещен,
все забързан е!
Имало към него,
екстри някакви… любов,
там за двама, ту за трима
с мен поне една да е.
Гледам го живота
все празнува,
все край мен.
Нещо все подрежда,
може да се сети и за мен!
Някаква голяма,
искрена любов,
може днес да ме споходи,
може, нали е любов!
Тича покрай мен,
тоз живот!
Тича и не спира,
чака го любов!
Нейде там накрая,
нейде зарад мен,
моята очаквана
искрена любов!
Нещо тича покрай мен,
май животът е!
Максим Велков
© Максим Велков Все права защищены