Смъртта е винаги внезапна
и е нелепа като смърт,
поколеба се и не капна
сълзата, тръгнала на път.
Поколеба се и се върна,
за да напомня и горчи,
когато весел те прегърна
и срещна твоите очи.
... боя ли се,
не знам!!! Едва ли,
да се боя, да беше страх,
навярно щях да жаля,
че се не жалих, че не живях.
© Цецо Все права защищены