24 нояб. 2012 г., 15:10

Несподелена любов 

  Поэзия
762 0 3

 

 

Несподелена ли е любовта,

ни кара да се чувстваме така,

сякаш вътре нещо ни гори

и убива бавно нашите мечти!

 

Но трябва все пак да разберем

дали и другият не е във плен,

към някой друг да е така

и да е изпаднал в същата тъга!

 

Така че трябва да се държим

и да гледаме напред, смело да вървим,

рано или късно ще се разбере

коя  е половинката за нашето сърце!

© Диана Станева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??