5 мар. 2014 г., 15:20

Несподолена любов 

  Поэзия » Любовная
475 0 1

Сам да твориш...

Думи на листа.

От любов да гориш

по дупчеста писта.

 

Надпревара за поглед,

тиха прегръдка.

Еднокрилният полет
във кръг те увърта.

 

Самотен на хълма,

а ти във простора.

Душата ми бълва

нечест върху хора.

 

Така в битието

аз прося луната,

когато сърцето

се срива в земята.

© Георги Бъчваров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Несподелена, но вдъхновена! Поздрав за хубавото чувство, което предизвика в мен!
Предложения
: ??:??