25 нояб. 2012 г., 22:24

Несправедливост 

  Поэзия
749 0 0

Поглеждайки наоколо, си казвам,

как може наопаки да е Светът,

невинните да се наказват и да страдат,

а виновните да са на свобода!

 

 

Дали наистина никой не разбира,

или просто корупцията смело прогресира,

дали всички горе са в играта,

или страхът им затваря устата!?

 

 

Та нали всеки е човешко същество

и трябва да има място в това откачено общество,

но уви,  оказва се, не е така,

а парите ръководят човешките дела!

© Диана Станева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??