Несправедливост
Вашият живот не струва нищо,
не струва даже пукната пара!!!
Вие трябва да умрете,
за да се възроди светът!!!
Вие, нерези и псета, вие, изродените глупци,
за вас не трябва мир да има,
около вас не трябва този свят да се върти!!!
© Юнеско Чомски Все права защищены