15 янв. 2009 г., 09:57

Нестинар 

  Поэзия
443 0 3

               НЕСТИНАР

Стъпих със боси нозе

във бяло пламтяща жарава.

Лудият транс ме превзе -

грабна ме танцът в забрава!

Въглени спят в звездно небе.

Дъх на глътки от танца поемам.

Вятърът с шепи пепел гребе.

… Млечния път ще превзема.

© Мимо Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??