21 мар. 2010 г., 20:48

Нестинар 

  Поэзия » Любовная
437 0 1

   НЕСТИНАР

 

Нестинар съм...

Ти си моята жарава.

Въглените греба с шепи.

Сея  звезди...

Вървя по тях

с нозете си слепи.

По небето оставам бразди...

© Мимо Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??