Нестинарка
Танцува боса по жаравата,
говори с пламенни слова
и завладява ме магията
на огъня и на нощта.
Небето гости е поканило -
звездите, светлата луна
и гледат цяла нощ жаравата
и танца на една жена.
(1998/1999г.)
© Марияна В Все права защищены