3 нояб. 2007 г., 14:44

Несъвършени 

  Поэзия » Другая
658 0 12

Звезден купол,

а под него,
от лунна светлина огрени,
пеперуди валс танцуват.
Крилцата им сребреят,
проблясват в тъмнината
и загасват
като мечти несъвършени,
но красиви...

Пърхащи сияят
и
изчезват...

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??