Сред хилядите Татри и Камази,
аз избрах онази...
Червена Татра нощите ми гази,
нейният шофьор по нервите ми лази.
''Гуско'' на Татра ни е возил
и Гери с нас се е тормозил,
на Татра или на Камаз,
беше без значение за нас.
Почувствали онази тръпка,
не искахме да се откажем,
а клетвите си те пристъпваха,
мъже са!... Искаха да ни докажат.
© ЕЛЕНА ГОГОВА Все права защищены