Пардон, мосю, но ризата Ви бяла,
съвсем надолу се е разкопчала
и всичкият мамзел на Шамони
с ветрило маха да не припаднИ.
Те цял ден обикаля край шато
и мислейки си само за едно -
гръдта космата Ваша как да зърне,
едвам се сдръжат да не ви прегърнe…
А Вие цял във Ваша красота
излизате съблечен пред врата
и те изтърват кърпичка, ветрило -
такава мор до днес съвсем не било!
Разчитам на поредната Ви воля….
Ах, съберете трупове, Ви моля!
© Лулу Все права защищены