8 июн. 2012 г., 14:08

Невинно сърце 

  Поэзия » Любовная
1060 0 2

В живота всеки сам избира

да живее пълноценно,
но надеждата умира,
когато мъртва е душата в него.
Душата ми се рее като птица,
и търси близките ми на небето.
И няма начин да не мисля, 
че мъртво в мене е сърцето.
Борих се, за да живея!
Борих се за любовта ти!
Уморих се да копнея 
за чувствата и верността ти!
Дали да прекратя живота,
който в мен родителят създаде?
Не! Макар че жива е сълзата!
Ти жестоко, безсърдечно ме предаде!
Няма да живея с мъката по теб,
ще се боря, ще опитам да съм силна.
За теб ще бъда само късче лед,
а ти си мъртъв за сърцето ми невинно!

© Антония Станчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??