Неволно ми припомняш
всичко мое -
това, което съм и съм била.
Неволно ме завръщаш
към покоя,
света откривам с нови очила.
Или пък може би
очите твои
на заем взех
и с тях видях света.
Не знам, животът ми
като завой е
и сякаш мислите
на друг чета.
Гинка Гарева
© Гинка Гарева Все права защищены