Каза "Не" и си тръгна...
Аз останах смразен.
Любовта ми изтръгна
и я хвърли по мен.
А светът затрептя
лепкав въздуха стана,
само сиви цветя
виждам вече. И няма
да я видя така,
както беше по-рано,
да докосна с ръка
едно нежно коляно.
Как съдбата полека
изигра своя драма...
Пътят стана пътека,
невъзможна за двама.
© Венелин Недялков Все права защищены