Спри се – не можеш да ме имаш!
От доста време аз обичам друг.
Но ти това не щеш да чуеш,
за словата ми оставаш глух.
Спри се – отново аз не ще съм твоя,
сякаш че съм някога била.
Не мога в миналото да се разровя –
щом го сторя, виждам само вятър и мъгла!!!
Аз шанс не давам - такъв не съществува.
А и да има – няма да ти дам,
аз имам свое слънце – грее в небосвода!!!
Дори без него да остана,
към теб не ще протегна молеща ръка!
© С обич от мен за вас Все права защищены