Нима е толкова трудно
да си онзи човек,
който ще ми прости,
когато много съм сбъркал?
Нали грешил съм от лудост
точно по теб
и съм чакал да СИ,
за да спра да те търся ...
Очевидно не си склонна -
какво от това,
че с теб ми се случи -
случайно познат и далечен,
че те срещнах
за какво си виновна,
по тези объркани пътища
в живот кратък, не вечен ...
Знам! Не е трудно ...
невъзможно е просто
без чувства
да бъдеш човечен ...
© Валдемар Все права защищены