Бог обича македонците
и слънцето силно там грее.
Няма го вече ангела,
но още продължава да пее.
Няма я вече снагата Тошева,
но душата над Прилеп живее
и нежно гласът на певеца се носи
в сърцето на всеки, който милее.
Чуйте „Усни на усни“ от Проески –
любов чиста от нея извира.
Затворете очи и почувствайте
как с ритъма сърцето пулсира.
Почувствайте и него, и нея –
ангел, изпратен на земята.
Той беше тук, за да пее,
той беше тук за добротата.
06.01.2021 г. (сряда, 18:18 ч.)
Ракитово
© Айлин Мустафа Еврен Все права защищены