Стая, пълна с хора.
Музика, която двама ще харесат.
Песни с непознати текстове.
Отчаянието скрито е във виното.
Напиващи са стъклените шкафове.
Едно клише – горчивото сладни.
Грешка, грешка! Не е редно.
Топло, хубаво и вкусно.
Времето е спряло.
Красивото понякога тежи.
Разговор за страсти и копнежи.
Уискито ухае на ванилия.
Делириум на лудостта.
Споменът от утре ще тиктака.
Сънят ще се превърне в срам.
Студено е.
Отворен край...
© Кристиана Все права защищены