Нямам нужда...
От дълъг душ
От картини изпоцапани със туш
От спомени ненужни... празни
От лицемери разни
Не се нуждая
От часове с теб
Уиски с лед
От скици със силуети незавършени
От мечти наполовина скършени
От мрачни дни безслънчеви.
Не се римува.
Банално се получи ми се струва
…
От хаотичния ти свят
Лишен от цвят
От усмивки фалшиви
От часове безцветни сиви
От изхабени думи
Звук на спукани гуми.
Послеслов:
All you need is love.
© Теодора Все права защищены
All you need is love. Супер е