Аз съм Вселена,
от доброто родена!
Ти си Вселена,
от мене родена!
Ние сме една
Вселена,
защото
творци сме на
Доброто!
Щедростта е
в природата наша!
Защото така е
записано в Акаша,
Колкото повече
Добро даваме,
толкова повече
го увеличаваме!
И получаваме!
Ние сме една Вселена,
чиста, блажена,
от доброто родена!
© Людмила Данова Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе:
Знай как да даваш без колебание, как да губиш без съжаление и как да придобиваш без подлост »