Мечтите ни строиш за друга
и други са очите, гледащи в мен.
В чуждите милувки любов си търсиш,
а Аз мъничко спасение.
Под онова меко одеяло
сякаш още НИЕ двамата сме сгушени
и след залез в топлината му,
когато я прегръщаш,
очи затваряш
и при мене у дома се връщаш.
© Нати Все права защищены