8 нояб. 2011 г., 13:45

Ние, лудите 

  Поэзия » Философская
916 0 6


Широко разтворили ръце
и добре затворили сърце,
ние непрестанно за някъде бързаме. 
Лутаме се, всъщност за себе си здраво вързани.

Не говорим с никого, 
а за бедите си обвиняваме "другите".
В нас трима човека живеят, 
но, разбира се, не ние сме лудите.

Не знаем как да живеем, 
но сме чували как се прави.
И колкото повече дърпаме, 
оковите стават все по-здрави.
 
06.11.11

© Глория Огнянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??