Ние сме виновни,
че се запазихме невинни.
Светът не знае грехове любовни,
само с обич сме единни.
И когато дойде време за присъда
ще се хванем здраво за ръка.
С мечтание и вяра ще пребъда,
подвластни сме на себе си така.
Защото любовта е за спасение,
не за показ и престиж.
Всяко обичане е възнесение.
Погледни нагоре. Виж!
© Нели Асенова Все права защищены