Никога не съм обичала така,
душата ми струи в усмихнатите ъгълчета
на устните ти кадифени.
Никога не съм обичала така,
сърцето ми пулсира в бляскавия поглед
на очите ти бадемови.
Никога не съм обичала така,
мислите ми звучат най-истински,
изговорени от тебе.
Никога не съм обичала така,
ръцете ми прегръщат те
със силата и нежността на твоите.
Никога не съм обичала така,
изгубвам те във вятърната непокорност,
но те откривам в пясъчна безмерна вечност.
© МИСИЯ Все права защищены