9 апр. 2017 г., 23:20

Нима... 

  Поэзия » Другая
314 1 0

Нима има господ,
които да иска да съм болен...
Нима има господ,
които да ме мисли за неспасяем...

Нима има Ангели,
които да искат да страдам...
Нима има Ангели,
които да искат болка да чувствам...

Нима има влюбен,
ябълката неоткъснал...
Нима има жена,
неанатемосана...
 

© Станислав Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??