Не съм те търсила,
не си ми липсвал,
не си те спомням, когато съм в тъма.
Не съм ти шепнала думи красиви,
не съм те чакала, обляна в самота.
Не съм обичала лудо и неистово,
не съм те чувствала най-близък на света.
Не съм плакала с твоите неволи,
не сме споделяли една съдба,
не съм ти вярвала на сляпо… без прегради,
не съм почувствала дори за миг
какво е болката от любовта.
Не съм потъвала в твоите прегръдки,
не съм заспивала никога до тебе сгушена.
За теб не съм изляла нито една сълза,
а в същност нима живяла съм досега?...
© Лора Все права защищены