Нима забравих, че животът е измама,
че всичко в него е една лъжа.
Нима забравих - любовта голяма
я няма и никога не е била.
И сънища възкръснали от пепелта ми
ще те събуждат в мрака вцепенен.
Ще леденее в тебе песента ми,
ще се проклинаш, че остави мен.
© Мони Все права защищены