Когато е сън
И друг свят се открива...
Ще видя в непрогледен мрак
Ще открия Нирвана...
Когато навън
Новата мощ се разкрива...
Пак аз дете ще стана
И ще повярвам пак!
Толкова силен,
толкова бурен... споменът е
(Но) не е Забравен.
Споменът сега по-ярък е!
И е по-силен от всякога!
Силата е в това да повярваш
Друг свят В теб да разкриваш...
За да можеш отново... от нищото
Нирвана... В теб да откриваш, защото
(тогава и само тогава)
Ще си по-силен от всякога!
© Кейтлин А. Все права защищены