Толкова е безразлично всичко...
Винаги не е лично...
Тръгва тихичко...
Било някак логично...
Щом някоя ти омръзне
по-лесно е без думи да я разкараш.
Тя сама ще си тръгне.
Но знаеш ли каква разруха след теб оставяш?
Разочарованието - поредното...
Отношението - апатично...
Нали това сега е модерното...
Нищо лично...
06.10.23
Гергана Нейчева
© Гергана Нейчева Все права защищены