20 авг. 2007 г., 09:33

НИВАТА 

  Поэзия
436 0 4
Притихнала е нивата,
разкаляна
от дъжд пороен,
ръждясала,
жлътнала от слънчогледи,
слънчогледащи,
смазана от локви,
тежко-тонни,
яростна, но дишаща
победоносно!

/дано така не е само нивата.../

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??